"Zeer tevreden over salarisverwerking en juridische advisering"

Milco Hemme, CFO Klieverik Heli BV over Hekman Suelmann Accountants.

Klieverik Heli BV

Salarisadministratie
De salarisverwerking en personeelsadvisering hebben wij uitbesteed aan Hekman Suelmann Accountants. Zij werken hiervoor met het salarispakket Nmbrs. Dit pakket werkt zeer efficiënt. Daarnaast worden hierin allerlei bescheiden zoals arbeidsovereenkomsten, leasereglementen, functioneringsgesprekken opgeslagen.

Voorheen had ik veel werk om de salarismutaties aan te leveren. Tegenwoordig gaat dit met een “druk op de knop”. Alles gaat digitaal. Als de aangifte loonheffing of als de salarisstroken gereed zijn krijg ik een melding op mijn smartphone. Het betaalbestand staat klaar en wordt ingelezen in de bank. Daarnaast hebben zij een arbeidsjurist die diverse vraagstukken voor ons kan behandelen.

Samenstellen jaarrekening en fiscale advisering
Nadat de salarisadministratie met volle tevredenheid is uitgevoerd hebben wij de jaarrekeningen door Hekman Suelmann Accountants laten samenstellen. Tevens worden nu de fiscale aangiften en fiscale advisering door hen verzorgd. Ook over de tijdige afwikkeling zijn we tevreden. Daarnaast stelt men kritische vragen als er onduidelijkheden zijn, hetgeen ik van een accountant en fiscalist verwacht.

We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Hekman Suelmann Accountants