Over ons

Ontstaan

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven. Het realiseren van gestelde doelen door een resultaatgerichte en enthousiaste aanpak met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling kenmerken ons kantoor.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij een grote accountantsorganisatie hebben Frank Hekman en Jeroen van Bentem het besluit genomen om een eigen accountantskantoor te beginnen. Wilt u een betrokken Accountant dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze lijnen zijn kort, we sparren graag met u, we hebben een no-nonsens houding en afspraak is afspraak!

MKB Finance

Hekman Suelmann MKB Finance is opgericht in oktober 2019. Peter Wissink RA heeft hierbij zijn jarenlange kennis en kunde als Business Controller / Financieel Directeur ingezet bij MKB Finance.

Hij en zijn team van specialisten voorzien cliënten van hoogwaardig advies op het gebied van strategisch financial management, herstructureringen, reorganisaties, koop en verkoop van bedrijven/activiteiten, management buy outs, fusies en overnames, strategische samenwerkingen en de daarvoor benodigde financieringen.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hands-on aanpak gericht op kwaliteit en resultaat.

Wij verschaffen u toegang tot een breed netwerk van professionals en werken op onafhankelijke basis samen met andere specialisten en adviseurs.

U bent goed in uw business, wij in de onze

Hekman Suelmann Accountants heeft, onder andere door de samenwerking met externe partijen, veel expertise in huis. Bij bijzondere dienstverlening waar onze kennis tekort schiet schromen wij niet door te schakelen naar ons netwerk van specialisten.

Zelf zijn we ook ondernemer

Ondernemen is risico’s nemen. Binnen een redelijke marge, dat wel. Daarom komt het goed uit dat we zelf ook ondernemer zijn. We begrijpen uw uitdagingen en dilemma’s. U kunt altijd op ons terugvallen voor goed onderbouwd advies.

Korte lijnen, vast aanspreekpunt

Uw vaste contactpersoon heeft gedegen dossierkennis en geeft direct inhoudelijk antwoord op uw vragen. U wilt immers zeker en zorgeloos ondernemen?.

Onze medewerkers staan voor u klaar