Online-boekhouden

Uw administratie en de processen daaromheen zijn essentieel voor het bijsturen, groeien en gezond houden van uw onderneming.

Online boekhouden

Zonder een betrouwbare administratie heeft u geen goed inzicht in uw financiën en loopt u het risico niet de juiste keuzes te maken om sturing te geven aan uw onderneming. Als ondernemer heeft het voeren van de financiële administratie niet uw hoogste prioriteit. U gaat liever de baan op en houdt zich bezig met uw corebusiness: ondernemen. De administratieve “perikelen” kunnen wij geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen, zodat u tijd heeft om te ondernemen.

Bij het verzorgen van uw financiële administratie kijken wij ook op organisatorisch, fiscaal en juridisch terrein met u mee. Wij zijn een volwaardige partner voor u en zorgen ervoor dat uw financiële administratie aan uw verwachtingen voldoet.

U ontvangt bij ons een individuele benadering. Samen met u gaan wij na wat uw wensen zijn en op welke wijze wij u het best van dienst kunnen zijn. Op deze manier kunnen wij u een dienstenpakket op maat leveren. Hierbij kunt u denken aan het geheel of gedeeltelijk verzorgen van uw administratie of het monitoren van uw administratie. Wilt u online werken of juist offline of een combinatie van beide? Alles is mogelijk. Over één aspect hoeft u geen afweging te maken: u beschikt bij ons altijd over een schat aan informatie. Snel en efficiënt.

Online boekhouden
Een ondernemer kan zijn boekhouding uitbesteden, maar kan er ook voor kiezen om dat zelf te doen. Voor laatstgenoemde ondernemer biedt Hekman Suelmann Accountants de mogelijkheid van het online boekhoudprogramma van Twinfield. Met deze toegankelijke toepassing kunt u waar en wanneer u wilt de boekhouding bijwerken en raadplegen, maar ook facturen verwerken. U bent onmiddellijk op de hoogte van uw financiële situatie terwijl u geen boekhoudkundig expert hoeft te zijn.

Voordelen:

  • Direct alle informatie beschikbaar
  • Op elke gewenste locatie aantoonbaar veilig, bewezen en betrouwbaar
  • Altijd beschikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Geen software installeren, alleen een internet browser nodig
  • Automatisch beschikken over de meest recente versie
  • Geschikt voor gebruik op PC en Apple Mac
  • Integratie met meer dan 20 banken, geen bankafschriften of betalingen meer overtypen
  • Uitgebreide functionaliteit voor boekhouden, projectadministraties (urenstaten en onkostendeclaraties), (elektronische) facturatie, rapportage en kredietbeheer
  • Maandelijks abonnementsbedrag, geen verborgen kosten

Onze toegevoegde waarde
Onze medewerkers hebben toegang tot uw gegevens, zodat we snel uw aangiften en jaarstukken kunnen verzorgen, desgewenst hebben we de mogelijkheid om u op maat te adviseren, behoeden we u voor fouten en besparen aldus kosten. U bepaalt zelf het niveau van de service die wij u verlenen, zodat u de boekhoudkundige kosten in eigen hand heeft en daarmee beheersbaar houdt. Hekman Suelmann Accountants levert dus maatwerk en vereenvoudigt uw boekhouding.
Wilt u meer weten over dit programma? Bel 0541-760015 of email naar info@hekmansuelmann.nl