MKB Finance

Weet wat je onderneemt

Hekman Suelmann MKB Finance

Hekman Suelmann MKB Finance is een onafhankelijk corporate finance advieskantoor gericht op de markt van de kleine en middelgrote (finance) transacties.
Wij voorzien onze cliënten van hoogwaardig advies op het gebied van: strategisch financial management, herstructureringen, reorganisaties, koop en verkoop van bedrijven/activiteiten, management buy outs, fusies en overnames, strategische samenwerkingen en de daarvoor benodigde financieringen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hands-on aanpak gericht op kwaliteit en resultaat. Op basis van een jarenlange praktijkervaring verlenen wij ondersteuning op onafhankelijke, praktische en doelgerichte wijze.

Over ons

Oprichters van Hekman Suelmann MKB Finance BV zijn Peter Wissink, Frank Hekman en Jeroen van Bentem.
Wij hanteren de slogan: ‘Weet wat je onderneemt.’

Onze dienstverlening is er met name op gericht om cliënten van betrouwbare, heldere en compacte managementinformatie te voorzien. Zo worden vroegtijdig  kansen en bedreigingen gesignaleerd waardoor er tijdig wordt bijgestuurd.

Peter Wissink is medeoprichter van Hekman Suelmann Finance

Peter is zijn loopbaan in 1992 gestart bij Deloitte. Vanaf 1999 was hij werkzaam als financieel directeur in de bouwsector. In 2010 is hij bij NV Niba in dienst getreden waar hij verantwoordelijk was voor de corporate finance en deel uitmaakte van de Nederlandse directie en van het Duits, Belgisch en Nederlands managementteam.

Peter heeft gestudeerd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle en aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zijn titel van Registeraccountant heeft hij behaald aan het het Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants (NIvRA) te Breukelen.

Frank Hekman is partner van Hekman Suelmann Accountants en medeoprichter van Hekman Suelmann MKB Finance

Frank begon zijn loopbaan in 1996 bij de Jong & Laan Accountants. In 2011 heeft hij het besluit genomen om een eigen accountantskantoor te beginnen.

Frank heeft HBO Accountancy gestudeerd en is Accountant-administratieconsulent (AA).

Jeroen van Bentem is partner van Hekman Suelmann Accountants en medeoprichter van Hekman Suelmann MKB Finance

Jeroen begon zijn loopbaan in 1991 bij Deloitte en is in 1993 bij de Jong & Laan Accountants in dienst getreden. In 2014 heeft hij samen met Frank Hekman het besluit genomen om een eigen accountantskantoor te beginnen.

Jeroen heeft HBO Accountancy gestudeerd, is Accountant-administratieconsulent (AA) en heeft de opleiding NL Federatie van Belastingadviseurs afgerond.

Missie en visie

Hekman Suelmann MKB Finance is een regionaal, ambitieus en onafhankelijk advieskantoor. Wij hanteren de slogan: ‘Weet wat je onderneemt.’

Onze dienstverlening is er op gericht om cliënten van betrouwbare, heldere en compacte managementinformatie te voorzien om daarmee vroegtijdig kansen en bedreigingen te signaleren en tijdig (bij) te kunnen sturen.

Ons team heeft een brede ervaring op het gebied van corporate finance. Hekman Suelmann Groep verschaft u toegang tot een breed netwerk van professionals en werkt op onafhankelijke basis samen met andere specialisten en adviseurs.