Version 1.0

Jouw debiteuren in één overzicht

On the fly verzonden verkoopfacturen inzien en betaalherinneringen sturen vanaf je telefoon, tablet of computer. Hekkie is ontwikkeld om jou inzicht te geven in jouw debiteuren.

Features

📤

Bekijk jouw verzonden verkoopfacturen

Hekkie biedt een overzicht van al jouw verzonden openstaande verkoopfacturen. Daarnaast zie je in één oogopslag hoeveel facturen er open staan en hoeveel facturen hiervan vervallen zijn.

🏦

Alle banksaldo's in één oogopslag

Bekijk direct het meest recente banksaldo van jouw gekoppelde bankrekening(en).

🔔

Stuur betalingsherinneringen

Heb je een debiteur die niet betaald? Stuur een betalingsherinnering via Hekkie. Jouw debiteur ontvangt direct een mailtje met instructies om jouw vervallen factuur te betalen.

Hoe werkt Hekkie?

Hekkie is een zogenoemde Progressive Web Applicatie. Je kunt het systeem benaderen via de website. Dit kan op zowel desktop als telefoon. Als je de website als snelkoppeling op je telefoon opslaat en deze vervolgens opent merk je dat Hekkie werkt als een normale app.

Binnen Hekkie koppel je jouw boekhoudpakket (op dit moment is alleen Twinfield beschikbaar). Hekkie leest vervolgens jouw omgevingen en de hierbij behorende data in. Deze data wordt verwerkt in een overzicht per.

📱

Hekkie als app

Zet Hekkie als app op je telefoon of tablet. Dit kan op zowel Apple als Android toestellen.

Je installeert Hekkie als app door naar de website te gaan en deze vervolgens als snelkoppeling op het beginscherm van je telefoon te zetten.

🌐

Hekkie als website

Hekkie is natuurlijk ook gewoon te gebruiken via jouw laptop of vaste computer. De desktop versie en mobiele versie van Hekkie zijn identiek in gebruik.

Starten met Hekkie

✍️

1. Registreer je als gebruiker

Navigeer naar hekkie.app en registreer jezelf als gebruiker. Je ontvangt een email waarin wordt gevraagd om jouw aanmelding te bevestigen.

🔗

2. Koppel jouw boekhoudpakket

Nadat je je jouw registratie hebt afgerond krijg je toegang tot de applicatie. Koppel hier jouw boekhoudpakket.

Hekkie werkt op dit moment uitsluitend met boekhoudpakket Twinfield. We hopen in de nabije toekomst ook andere boekhoudpakketten te ondersteunen.

🎉

3. Aan de slag!

Wanneer je jouw boekhoudpakket succesvol hebt gekoppeld, is het instellen afgerond. Je kunt nu jouw verzonden verkoopfacturen bekijken en betaalherinneringen sturen!

Meld je aan voor Hekkie

Changelog

Version 1.0 | Initial release

FAQ

Hekkie leest data uit jouw boekhoudpakket in om deze vervolgens weer te geven in de applicatie. Dit houdt ook in dat wij genoodzaakt zijn bepaalde gegevens op te slaan in onze eigen database. We doen dit natuurlijk liever niet. Daarom bewaren we alleen gegevens die écht nodig zijn voor de functionaliteit van de applicatie. Deze opgeslagen data wordt nooit gedeeld met derden. We slaan de volgende gegevens op:

User data

  • Naam
  • Email adres
  • Wachtwoord (uiteraard versleuteld)

Data uit de boekhouding

  • Office nummers (Twinfield)
  • Factuurnummers