Frans Willemsen AA is nu ook ingeschreven in het RAB register

Frans Willemsen AA heeft zijn RAB (Register Adviseur Bedrijfsoverdracht) titel behaald.

Frans was voorheen directeur en mede-eigenaar van het accountantskantoor CijferMeester Accountant Wierden en heeft in 2023 zijn aandelen overgedragen aan Hekman Suelmann Accountants. Inmiddels is het accountantskantoor verplaatst naar Almelo en opgegaan in de vestiging van Hekman Suelmann aan de Twentepoort Oost 16 in Almelo.

Frans Willemsen AA-RAB is nog steeds als zelfstandig adviseur betrokken bij ons accountantskantoor. Hij was reeds lange tijd AA accountant met certificerende bevoegdheid en heeft zich na de overdracht van de aandelen verder gespecialiseerd in Bedrijfsoverdracht, hetgeen dus nu ook heeft geresulteerd in het behalen van de titel en inschrijving in het RAB register.

Hij is dan ook beschikbaar als RAB adviseur vanuit de vestigingen van Hekman Suelmann Accountants in Oldenzaal en Almelo en vanuit zijn eigen onderneming Dinky Organisatie- en
Overnameadvies.

Met zijn ervaring als CFO en CEO van middelgrote en grote filiaalorganisaties en als oprichter van CijferMeester Accountant Wierden B.V. heeft hij zowel als extern accountant als directeur van bedrijven meerdere bedrijfsoverdrachten begeleid op het gebied dan aankoop/verkoop en overdracht van ondernemingen, zowel aan externe aandeelhouders als binnen families naar de volgende generatie. Hij is daarbij o.a. bedreven in waardebepalingen, overnamegesprekken en verdere begeleiding van het gehele traject.

Ook op het gebied van aanpassing van organisaties heeft Frans uitgebreide ervaring. Vaak is het verstandig om ruim voor de overdracht van de onderneming deze op de nieuwe toekomst voor te bereiden. Bijvoorbeeld door afsplitsing van onroerend goed in een separate B.V., door overzetting van een eenmanszaak in een B.V. structuur, het splitsen van een B.V. ’s in een Holding en werkmaatschappij, het optimaliseren van balansstructuur en bedrijfsresultaat etc.

Beide partijen zijn zeer gelukkig met de onderlinge samenwerking:

  • Voor Hekman Suelmann betekent de samenwerking een verdere verbreding van onze kennis op het gebied van advisering bij bedrijfsoverdracht en het vooraf optimaliseren en gereedmaken van uw onderneming voor de toekomst.
  • Voor Frans Willemsen betekent het, dat hij als adviseur aan Hekman Suelmann, een sterke en professionele partner heeft die ruime kennis heeft op o.a. fiscale-, personeels- en juridische terrein als ook in het uitvoeren van due diligence onderzoeken.

Indien het bovenstaande momenteel, of op termijn, bij u aan de orde is, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.