Even voorstellen – Kim Goossen-Meijer

Even voorstellen, ik ben Kim Goossen-Meijer 42 jaar. Al 12 jaar werk ik met veel plezier als salarisadviseur waarvan al 8 jaar bij Hekman Suelmann Accountants BV. In deze 12 jaar zijn er erg veel ontwikkelingen geweest in de salarisverwerking waaronder het digitaliseren van je salaris- en personeelsdossier. Dit vind ik ook het leuke aan mijn werk.

In mijn vakgebied heb ik mij gespecialiseerd in het verbeteren van processen en digitaliseren van de salarisverwerking en personeelsdossiers. Ik zorg voor koppelingen tussen verschillende programma’s zoals de boekhouding, verzekeraars, urenregistratiesystemen en arbodiensten. Hierdoor zijn de gegevens elke maand up-to-date. Daarnaast zijn er veel documenten nodig voor een juist salaris- en personeelsdossier. Deze gegevens worden veelal per mail verstuurd en op papier verstrekt. Wij zorgen ervoor dat je hierin veel tijd kan besparen en dat de dossiers altijd volledig zijn voordat iemand aan het werk gaat. Dit gebeurt veelal door gegevens digitaal te verstrekken en digitaal te laten tekenen.

Alle documenten staan direct op de juiste plek in het dossier en zijn beveiligd. Werknemers kunnen via een eigen inlog ook bij zijn/haar gegevens. Alle processen binnen de salarisverwerking en HR worden digitaal aangestuurd zodat elke manager en/of werknemer weet wanneer hij/zij wat moet doen. Er wordt dus nooit wat vergeten.

Wilt u ook weten hoe u tijd kunt besparen? Neem dan contact met mij op.