Bedrijfsadvies

We adviseren u over de totale ontwikkeling van uw organisatie of bij bijzondere bedrijfssituaties.

Bedrijfsadvies

Wij houden u als ondernemer vanuit bedrijfseconomisch perspectief een kritische spiegel voor. We adviseren u over de totale ontwikkeling van uw organisatie of bij bijzondere bedrijfssituaties, zoals de opstartfase, een zwaar weer-fase of beëindiging van uw bedrijf, bedrijfsopvolging, fusies en overnames, grote investeringen en financieringen.

Inloopspreekuur
Iedere dinsdagochtend van 07.00 tot 12.00 uur bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun administratie te voeren en daarbij vrijblijvend hulp van één van onze adviseurs te vragen. Door de variëteit van mensen in ons team hebben wij op elk vlak vakinhoudelijk en vaktechnisch kennis. De lijnen zijn kort en daardoor helpen we u snel.

Advocatenspreekuur
In samenwerking met advocaten – notarissen – fiscalisten houden wij ten behoeve van onze klanten wekelijks een advocatenspreekuur. Iedere vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur kunt u als klant kosteloos en vrijblijvend bij ons terecht met al uw juridische vragen. Uiteraard worden al uw vragen strikt vertrouwelijk behandeld. Wilt u gebruik maken van dit unieke aanbod? Meld u dan aan door een mail te sturen naar info@hekmansuelmann.nl en vermeld daarin het onderwerp van uw vraag, de datum en het tijdstip waarop u een afspraak wenst. Naar aanleiding van uw aanmelding nemen wij contact met u op voor een definitieve bevestiging.

Uw adviseurs