Arbeidsrecht

Onze specalisten zijn tot in detail op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van arbeids- en ontslagrecht. Zij kunnen je tijdig informeren en houden wijzingen nauwlettend in de gaten.

Arbeidsrecht

Ondernemen is altijd mensenwerk. Heb je personeel in dienst, dan komt daar vaak veel bij kijken. Het start met het werven en selecteren van personeel en in het verlengde daarvan ligt het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Hierin leg je voor jezelf en de toekomstig medewerker de wederzijdse verwachtingen vast. Hierbij heb je allerlei vragen en mogelijkheden. Kies je voor een contract voor bepaalde tijd of een vast contract? En welke afspraken leg je vast wanneer je een arbeidsovereenkomst (tijdig) wil beëindigen? Hierin zijn we je graag van dienst.

Netwerk aan arbeidsspecialisten
Onze specalisten zijn tot in detail op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van arbeids- en ontslagrecht. Zij kunnen je tijdig informeren en houden wijzingen nauwlettend in de gaten. Wil je een arbeidsovereenkomst beëindigen dan voorzien zij je van advies. In het meest eenvoudige geval verloopt de overeengekomen contractduur, maar een arbeidsovereenkomst kan ook worden beëindigt met wederzijdse instemming. Bij een arbeidsconflict of reorganisatie wordt ontslag onvermijdelijk. In dat geval moet er een ontslagvergunning bij het UWV of via de kantonrechter worden aangevraagd. Het kan ook zijn dat er sprake is van collectief ontslag. Dan gelden er aanvullende regels. Samen kijken we wat de best mogelijke methode is en helpen we je bij het juist vastleggen van HR- en arbeidsdeskunige zaken.

Advocatenspreekuur
In samenwerking met advocaten – notarissen – fiscalisten houden wij ten behoeve van onze klanten wekelijks een advocatenspreekuur. Iedere vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur kunt u als klant kosteloos en vrijblijvend bij ons terecht met al uw juridische vragen. Uiteraard worden al uw vragen strikt vertrouwelijk behandeld. Wilt u gebruik maken van dit unieke aanbod? Meld u dan aan door een mail te sturen naar info@hekmansuelmann.nl en vermeld daarin het onderwerp van uw vraag, de datum en het tijdstip waarop u een afspraak wenst. Naar aanleiding van uw aanmelding nemen wij contact met u op voor een definitieve bevestiging.