Yellow

Over Hekman Suelmann

“Door Hekman Suelmann accountants blijven wij bij met de automatisering.” 
Ramon Peters – Business Director Yellow Agency

Met de hulp van Pascal werkt onze Streamtime koppeling met Twinfield nu vlekkeloos. Hierdoor kan ik me focussen op een juiste invoer in Streamtime en hoef ik niet alles in een apart boekhoudpakket bij te werken.

“Ik vind kleinere kantoren klantgerichter en de contacten zijn meer één-op-één. Ik heb echt het gevoel dat er met ons mee wordt gedacht.” 
Joris Molenaar – Creative Director Yellow Agency

Organisatie met een eigen verhaal

Als merkarchitect creëert Yellow merken met een eigen verhaal. Yellow initieert en regiseert merk-strategische projecten en bouwt merkconcepten met onderscheidende waarde. Samenwerken met Hekman Suelmann past hier in. Yellow is een onafhankelijke 'brand building company'. Een organisatie gespecialiseerd in merkbeleving op gebied van communicatie. Yellow bouwt constructief (aan) merken met Yellow Agency als 'merkarchitect' en met Yellow Factory als 'merkuitvoerder', omringd door een netwerk van ervaren specialisten. Net als bij Hekman Suelmann werkt Yellow met een hoge mate van vakdeskundigheid. Met de online boekhoudtools en gepast advies werkt Hekman Suelmann samen met Yellow daaraan waar het goed in is: het concstructief bouwen aan éénduidige en merkbelevingen. 

Het merk is zoals de gebruiker het merk beleeft

Yellow organisatie, bestaande uit Yellow Agency en Yellow Factory, bouwt aan een onderscheidend merkimago als de ultieme afspiegeling van de merkcommunicatie: het merk is, zoals de gebruiker het merk beleeft. Net zoals bij Hekman Suelmann: streven naar de toegevoegde waarde voor de klant.

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...