Twinfield

Over Hekman Suelmann

“Hekman Suelmann Accountants is een mooi voorbeeld van een modern én snelgroeiend accountantskantoor. Ze bedienen hun klanten met innovatieve dienstverlening, die zorgt dat de overhead laag blijft én de tijd optimaal wordt benut om betrokken te zijn bij de business van hun klanten.”
Theo Reijnders - Head of Marketing Twinfield, Wolters Kluwer.

Lokaal kantoor met de kennis van een landelijke speler

Hekman Suelmann is een lokaal kantoor, maar opereert met de kennis van een grote landelijke speler. De persoonlijke relatie als voorwaarde, maar wel met relaties op alle niveau's waar het nodig is. 

Hekman Suelmann is accountancy partner van Twinfield, grondlegger van online boekhouden in Europa. Twinfield zorgt ervoor dat de boekhouding zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd en waar nodig makkelijk koppelt met andere bedrijfsspecifieke software. Deze optimale samenwerking tussen kantoren, hun ondernemende klanten, partners en Twinfield noemen wij Twinnen. Samenwerken resulteert in synergie. Wij zijn blij met Hekman Suelmann als klant en partner.

Hekman Suelmann Accountants

Hanzepoort 5
7575 DB Oldenzaal


T0541-760015
F0541-760016
Einfo@hekmansuelmann.nl

Over ons

We zijn een lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven.

Lees meer...

Werkkostenregeling

U kunt als werkgever onbelaste vergoedingen aan werknemers geven via de werkkosten-regeling. Bijvoorbeeld voor kerstpakketten of een fiets. Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van de fiscale aangiften kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Lees meer...